Гарантії

Компанія "Поліграф Груп" гарантує, що якість товару, який поставляється (послуг) відповідає вимогам стандартів і технічних умов, встановлених на території України, товар маркований відповідно до встановлених для даного виду товарів стандартами і технічними умовами, а також іншими вимогами, що пред'являються до зазначених товарів для реалізації їх в оптовій і роздрібній торгівлі .

Гарантійні зобов'язання на послуги із заправки картріджів.

Ми гарантуємо якість друку заправленого картриджа цілковито до повного закінчення тонера. І безкоштовно замінимо його при погіршенні якості. Гарантія на відновлений картридж поширюється на весь термін експлуатації,  до повного закінчення тонера, включаючи і 2 наступні заправки (при заправці у нас).

  • Гарантійні зобов'язання на ремонт оргтехніки. На всі виконані роботи по ремонту копірів, принтерів надається гарантія терміном 3 місяці. На замінені запчастини - 6 місяців, за умови що замінені деталі не є витратними матеріалами.
  • Гарантійні зобов'язання на картриджі починається з дати їх виготовлення. Дата закінчення гарантії обчислюється додаванням 6-и місяців до дати зазначеної на картриджі після слів "встановити до". Для друкуючих головок додається 12 місяців.
  • Гарантійні зобов'язання на лазерні картриджі поширюється на весь термін використання, за умови правильного зберігання картриджа до закінчення оригінального тонера. Для підтвердження гарантійного випадку картридж необхідно надати на експертизу